u bent tandarts

u bent tandarts

U bent tandarts en wilt verwijzen naar Prevident.
Wellicht is het voor u als tandarts even wennen om een deelbehandeling door een externe uit te laten voeren. Indien u prijs stelt op een persoonlijk gesprek, dan kunt u hiervoor altijd contact opnemen met de praktijk via het emailadres info@previdentboxtel.nl of ons telefonisch benaderen via 0411-676575 tijdens praktijkuren van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00. Tussen 12:00 en 13:00 hebben wij lunchpauze. Mocht u niet direct contact met de praktijk kunnen krijgen, dan kunt u desgewenst een berichtje achter laten op de voicemail. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Bij verwijzing van een patient zien wij graag een aantal zaken die wellicht bij u in het dossier reeds aanwezig zijn ook toegezonden zodat wij een beter beeld kunnen vormen van de actuele gebitstoestand.
1.Volledige contactgegevens van de patiënt
2.De DPSI-score en indien aanwezig ASA score
3.Vorige parodontium/pocketstatussen
4.Röntgeninformatie
5.Geplande restauratieve tandheelkundige voorzieningen
6.Informatie over tandheelkundige behandelingen elders
7.Overige bijzonderheden waarmee tijdens behandeling rekening dient te worden gehouden.

U kunt verwijzen voor parodontale behandeling en of nazorg paro-en of implantologie of reguliere gebitsreiniging Parodontale behandelingen zullen plaats vinden conform het NVVP -protocol.

Verslaglegging van de patiënt.
Na ieder bezoek van de patiënt worden alle gegevens zorgvuldig vastgelegd en naar wens per mail of post verzonden. Tussentijdse evaluatiegesprekken over uw verwezen patiënten kunnen in overleg gepland worden.

Per 1 april 2019 is Prevident overgenomen door Kliniek voor Mondzorg Boxtel. 

Graag verwijzen wij u naar de website van Kliniek voor Mondzorg Boxtel.